GSMA Mobile World Congress i Barcelona

ViaNett satser betydelige ressurser på GSMA Mobile World Congress i Barcelona. - Vi er trygge på at dette er en investering som er med og gir oss et løft i 2008, sier salgs- og markedssjef Lars Erik Erøy.
GSMA Mobile World Congress 2008 er verdens største kongress for mobil-bransjen med flere enn 55 000 deltagere, 1400 utstillere og 250 talere. Den går over fire dager, fra 11. - 14. februar og avholdes på det gigantiske messeområdet Fira de Barcelona i Spania. I løpet av dagene forventes det totalt gjennomført flere enn 30.000 foretningsmøter.

ViaNett As deltar på messen under Innovasjon Norges pavillion, sammen med fem andre norske selskaper. - I og med at vi har kunder i ca 40 land, er det flott å kunne benytte en slik møteplass for bransjen til å knytte sterkere relasjoner med eksisterende kunder, samt møte nye interessante forbindelser, sier Erøy. - Interessen for våre produkter har vært formidabel, og vi er i full gang med å reservere møter under messedagene.

I hall 2 med standnr. 2A67 befinner ViaNett seg, like i nærheten av IKT Norges pavillion hvor bl.a Fast, Trolltech og Birdstep deltar.

Er du interessert i vår SMS-teknologi, vil vi gjerne treffe deg i Barcelona! Registrer deg her, så vil vi ta kontakt med deg.

For oppdatert informasjon om messen, kan du se her http://www.mobileworldcongress.com.

  

 Print artikkel Skriv ut artikkelen