Nye nettsider lansert til trampeklapp

På Moss FKs kick-off fredag kveld bli de nye nettsidene lansert til trampeklapp i Moss sentrum. Sidene har de siste årene vunnet flere priser i uoffisielle kåringer. Bak fasaden skjuler nå ViaNett Publishing seg, som gir mange nye og spennende muligheter for redaksjonen.

Oppdatert: (07.4.2008)


Moss Fotballklubbs nye sider!

Webmaster Klaus Hansen kan fortelle at leserne vil merke at de nå har flyttet over på en moderne publiseringsplattform. - Spesielt håndtering og bruk av bilder er ekstremt mye enklere nå, noe vi håper man vil legge merke til framover.

Klaus retter også en takk til samarbeidspartner ViaNett. - Ved bytte av publiseringsløsning er det ingen selvfølge å få med seg alt innhold fra den gamle. Men som man vil se ligger alt innhold fortsatt der man har vært vant til å finne det – inkludert et nyhetsarkiv tilbake til 2000. Her har gutta på Vianett gjort en kjempejobb – i tillegg til at de har gitt oss solid hjelp på designet, sier Klaus.

Moss FK kan også love at sesongen vil by på nytt og spennende innhold på sidene. Allerede nå kan de presentere en nyhet mange har ventet på; nemlig videoklipp fra store øyeblikk i klubbens historie. I tillegg vil de gjøre informasjonen på sidene enda lettere tilgjengelig: Abonnement via RSS-feed (som gjør at man f.eks kan få nye nyheter som e-postmeldinger) og en variant av sidene spesialtilpasset for å leses på mobiltelefon er noe av det vi vil by på, avslutter en oppglødd Klaus Hansen.

ViaNett gratulerer klubben med flotte sider, og ønsker "kællæne" lykke til i 2008! Får vi se den entusiasmen på banen som web-teamet har vist lover det godt for sesongen!

Se sidene her: http://www.mossfk.no

Moss FK benytter:

  • ViaNett Publishing - et publiseringssystem som gjør det enkelt å administrere eget nettsted
  • ViaNett E-handel - nettbutikken som gjør det enkelt å drive handel via Internett, og som samtidig gir deg mange avanserte muligheter
  • ViaNett SMS - gir deg tilgang til et bredt spekter av sms-teknologi utviklet av ViaNett.


Print artikkel Skriv ut artikkelen