ViaNett leverer Norges beste nettside!

Nettsiden www.fotballen.eu har i samarbeid med Umbro nok engang kåret Norges beste fotballklubb på nett. Og vinneren 2008 ble Moss FK, hvor ViaNett er totalleverandør.

Ved Lars Erik Erøy
Oppdatert: (18.11.2008)

Begrunnelsen fra fotballen.eu lyder slik:

Vinneren fra 2006 har brettet opp ermene og forbedret sidene. Vi liker særlig at sidene først og fremst har fokus på det sportslige. Virker kanskje rart, men det er ikke alle som har det (utrolig nok). Suveren oppdateringsfrekvens med daglige nyheter, ofte flere er om dagen er selvfølgelig også positivt. I tillegg er det godt med stoff fra årets sesong, web-tv, radio, meget historiske og statiske oversikter, sanger og annen moro. Dette er helt topp! Moss gir her et skoleeksempel på en strålende fotballside. Se og lær!

ViaNett AS og Moss FK har gjennom åtte års samarbeide, scoret høyt i en rekke ulike kåringer. Moss FK har en engasjert webredaksjon som er dyktige på å lage artikler, vedlikeholde statistikk etc. Gjennom spesialtilpassede funksjoner i produktet ViaNett Publishing legger ViaNett tilrette for en lav brukerterskel, noe som gjør at flere enn rene "webeksperter" kan delta i jobben.

Gjennom høyt fokus på brukervennlighet har ViaNett AS lykkes med å utvikle standardiserte produkter som passer for alle brukernivåer. Både webmedarbeidere og webmastere vil kunne arbeide side ved side med å produsere en best mulig løsning.

Vi gratulerer Moss Fotballklubb med seieren i 2008!

Les mer her:
http://www.mossfk.no/sak/003211.asp
http://www.fotballen.eu/topp100/2008/Print artikkel Skriv ut artikkelen