Omsetning 2008 ViaNett:

ViaNett med vekst hver måned siden juli 2008.

ViaNett hadde kontinuerlig vekst hver eneste måned i andre halvår 2008. Samlet omsetning i 2008 ble på NOK 54,3 mill.

Oppdatert: (20.1.2009)


ViaNett har fortsatt vekst på flere områder.

Tilbake på vekstsporet i ViaNett.
Omsetningen i juli 2008 var på NOK 3,6 mill, mens den i desember ble på NOK 4,4 mill. Omsetningen for hele året var såvidt høyere enn i 2007.
ViaNett vil som tidligere rapportert, få et underskudd for hele året, men den underliggende driften i desember var positiv.

SmartSMS.
Samlet omsetning i dattersselskapet, ble på NOK 2,7 mill. Selskapet vil få et positivt resultat.

"Vi har hatt fokus på kostnadssiden og våre kjerneprodukter gjennom 2. halvår, og med vekst gjennom hele perioden, også etter at finanskrisen virkelig satte inn med full tyngde, regner vi med at 2009 skal bli betydelig bedre for oss enn 2008," sier ViaNett-sjef Lars Helland.

SMS.
Innenfor området SMS og mobil teknologi er det nå tjenester rettet direkte mot forbrukere over hele verden som står for veksten. Den største tjenesten, TalkSMS, har nå ca 520 000 registrerte brukere. I SmartSMS har selskapet nettopp lansert tjenesten Mimsit. Denne tjenesten gjør det mulig å sende et bilde fra mobiltelefonen via et 4-sifret nummer, og dermed havner bildet direkte på en nettside. Tjenesten er lansert i Norge, Sverige og Danmark. For å ha tilgang til tjenesten, betaler brukeren en abonnementsavgift over sin telefonregning.

Produkter for Internett.
Dekningsbidrag på etableringspriser og løpende lisenser for ViaNett's produkter for Internett, økte med 25 % i 2008.

"Våre produkter for e-handel og administrasjon av nettsider kan gi kostnadsbesparelser i bedrifter og organisasjoner. Nettopp dette vil være fokus for kundene våre framover, og vi tror derfor at veksten vil fortsette i 2009," avslutter Lars Helland.Print artikkel Skriv ut artikkelen