Bak enhver suksess er det en historie!

"Jeg trenger et enkelt og greit verktøy, uten en altfor stor kostnad, for å håndtere nettsidene mine. Jeg ønsker å selge produktene mine, og kommunisere med mobilbrukere, hvem kan hjelpe? Før jeg tester, vil jeg gjerne høre en historie om noen som har lykkes med dette."

Se her for suksesshistorier, og registrer din egen demo!


Talksms.com har mer enn 1 million registrerte brukere fra mer enn 150 land. Du kan selv prøve den innovative funksjonaliteten. Løsningen er designet og implementert i  ViaNett Website og ViaNett SMS. Bak betalingsløsningen står både SMS-billing (overtakserte meldinger), og kredittkortløsninger hvor ViaNett Paywiz benyttes for å håndtere rutinene. Benum siv. ing. AS (Benum AS) er i dag en av de ledende leverandører av lydproduksjonsutstyr og musikkrelatert utstyr i Norge og har omfattende erfaring fra elektroakustiske anlegg med blant annet installasjoner i Den Norske Opera i Bjørvika, Nidarosdomen, Oslo Rådhus og mange flere.. Ved å benytte ViaNett E-handel, har selskapet en komplett løsning for salg og administrasjon av produkter, kunder og ordre. Benum legger ned store resursser i  å sørge for at nettbutikken alltid er oppdatert med nye tilbud, og at den ser delikat ut.

 

Moss FK har de siste 8-10 årene vunnet en rekke kåringer i Fotball-Norge for sine nettsider. Noe av hemligheten ligger i å ha godt, oppdatert stoff om hva som rører seg rundt A-laget og i klubben ellers. ViaNett Websites lave brukerterskel sørger for at mange kan være med å bidra uten store IT-kunnskaper. Dette er et suksesskriterie også for bedrifter...!Den neste kan bli deg! Register din demo nå!Print artikkel Skriv ut artikkelen