Norsk Luftambulanse og ViaNett samarbeider:

Innmelding i Norsk Luftambulanse via SMS.

Stiftelsen Norsk Luftambulanse har nå etablert et avansert system for medlemsinnmeldinger og adressegjenkjenning via sms.

Ved Jan T Johannessen


Foto: Per E. Tandberg / Norsk Luftambulanse
"Stiftelsen Norsk Luftambulanse har nå etablert et avansert system for medlemsinnmeldinger og adressegjenkjenning via sms der ViaNett har bidratt til samordning av systemer for sms-transport fra alle de tele-operatører vi er avhengige av. Vi ser på ViaNett som en seriøs og profesjonell aktør som kan tilby et rikt repertoar av tjenester."
Jan Thormodsæter, prosjektleder i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Har du sendt SMS til 09044?
"I månedsskiftet mai/juni ble det klart at vi skulle teste SMS som vervekanal. Vi hadde allerede anskaffet et 5-sifret nummer – 09044 – i forbindelse med en tidligere telefonkampanje. SMS-løsninger har vi jobbet med i flere år; både systemer som brukes til enveis kommunikasjon (masseutsendelser til abonnenter, engangskoder for pålogging osv) og rene dialogsystemer hvor alarmsentralen vår sender oppdragsforespørsler til mange leger og sykepleiere på én gang, og senere kommuniserer enkeltvis med de som melder seg.

Som én av medlemsfordelene på http://reiseplaster.no – Stiftelsens reisemedisinske orakel – har vi et spennende tilbud: SMS-varsling om det landet man skal på ferie til. Les mer om tjenesten på reiseplasteret. Nå tenkte vi at vi skulle kombinere medlemsverving med muligheten til å bestille varsling – alt i ett. Selve varslingstjenesten leveres av Aidcom.

Markedsavdelingen bestemte seg for å teste denne vervemetoden på OSL – Gardermoen. I hele september har vi en stand inne i avgangshallen. Standen er betjent fra 0530 til 1200 på hverdager. Standen består av en stor plakat, to infokiosker og reklamefilmer på skjermene ved alle gatene.

Slik ble det! Vi fikk til akkurat dét. Først oppdaterte vi mobilnummer på alle medlemmene. Denne tjenesten kjøpte vi fra Bring Dialogue. Dernest lagde vi en del programmer i medlemssystemet for oppslag, både i selve registeret og i Brings database. I tillegg la vi inn en ekstra sjekk hos Eniro, i tilfeller hvor vi ikke finner nummeret i de to første. Selve SMS-transporten gjøres på systemene til ViaNett."

ViaNett.no har sakset dette fra bloggen om prosjektet, som du kan lese alt om her.


Alt om Stiftelsen Norsk Luftambulanse.
Er du ikke medlem, eller kjenner ikke til Norsk Luftambulanse? Undertegnede har vært medlem i mange år. Å redde liv og helse er grunnen til at du også bør gjøre deg kjent med de her.

Print artikkel Skriv ut artikkelen