SMS betaling i Danmark:

"Back to the eighties", SMS til 1980 i Danmark.

ViaNett inngår direkte avtale med alle operatørene i Danmark, og dekker hele Skandinavia med betalingsløsning via SMS. Dermed kan ViaNett tilby sine kunder en tilkobling for å nå det norske, svenske og danske markedet.
ViaNetts nye kortnummer i Danmark er 1980.

Oppdatert: (18.11.2009)

Blant de 5 største i Norge.
ViaNett drifter tre egne 4-sifrete nummer i Norge fra før, og inkludert drift av kunders kortnummer, er selskapet blant de 5 største tilbyderne i Norge målt i markedsandel av de meldinger som belastes mobil-brukerne hver måned.
I Sverige er ViaNett blant de 10 største tilbyderne av slik komplett SMS drift og teknologi.

Egen tjeneste for kundeservice.
ViaNett har selv sin egen SMS tjeneste rettet mot forbrukere, TalkSMS.com, som er en tjeneste for å sende SMS over hele verden fra en nettside. Denne tjenesten tilbys i Skandinavia, og har allerede nesten 10 000 brukere i Danmark. TalkSMS har ca 840 000 registrerte og bekreftete mobil-brukere i mer enn 160 land pr dags dato. ViaNett håndterer sin egen sluttbruker-tjeneste for evt spørsmål, reklamasjoner og klager selv. Selskapet kan derfor tilby mobile tjeneste-tilbydere en komplett "pakke" bestående av drift, SMS-distribusjon, teknisk service og sluttbruker-service.

Komplett leverandør av SMS-teknologi i Skandinavia.
ViaNett distribuerer meldinger i alle GSM-nett over hele verden, og med direkte tilkobling til operatørene i Danmark, vil selskapet være et av få som tilbyr løsning for hele Skandinavia. Selskapet er dessuten det eneste som tilbyr alle disse tjenestene gjennom en tilkobling, hvilket gjør det enklere for kunder å igangsette sine tjenester.
ViaNett tilbyr også MMS, MMS blogg-løsninger og WAP, samt komplette nettløsninger for publisering av innhold på nettet og e-handel.

For mer informasjon om ViaNetts SMS teknologi, se den engelskspråklige nettsiden.

Print artikkel Skriv ut artikkelen