Dataflyt mellom ViaNett E-handel og ditt økonomisystem

Integrasjonen med Visma og andre økonomisystemer.

ViaNett har utviklet en integrasjon mellom ViaNett E-handel og flere økonomisystemer. Visma Business og Ajour Office er i drift. En MultiSoft-løsning krever kun redigering i formularer og importrutine. Her følger en kort beskrivelse av løsningen.Integrasjon mellom Visma Business og ViaNett E-handel

ViaNett E-handel
ViaNett E-handel er et  produkt som i sin helhet er utviklet og driftet av ViaNett AS. Produktet er særdeles brukervennlig, og du logger deg enkelt inn i et webbasert administrasjonsverktøy for å bygge opp en kategoristruktur, og for å legge inn produkter. (Se demo).

Systemet er parameterstyrt. Det gjør at vi kan sette opp nye systemer raskt, effektivt vedlikeholde systemet, og holde kostnadene for brukerne nede.

Integrasjon med Visma Business
Det er enkelt å sette opp en integrasjon med Visma Business. Alt som behøves er å installere et lite program som tar seg av kommunikasjonen mot e-handelens database.

For å overføre produkter til ViaNett E-handel logger man seg inn i ViaNett e-handel, et webbasert administrasjonssystem. Så trykker man på en knapp. Da overføres og importeres produktene automatisk til e-handel. Etter ca. et minutt mottar man en bekreftelse på e-post om at importeringen ble vellykket.

I Visma styrer man enkelt hvilke aktører, produktkategorier og produkter som skal eksporteres. Man kan eksportere en kategoristruktur med ubegrensede nivåer.

Nettbutikken kan passordbeskyttes. Et brukernavn og passord legges inn på hver av de utvalgte aktørene i Visma. Om ønskelig kan man bruke prismatrisen til å styre hvilke produkter og hvilke priser som skal vises spesielt for aktøren. Prisene kan vises i egen valuta. Om ønskelig kan prisen også kalkuleres i henhold til valutatabellen i Visma.

Ordrene kommer automatisk inn i Visma. Man velger selv hvor ofte det skal sjekkes for nye ordre. En kopi av ordrebekreftelsen mottas på e-post, i tillegg til at ordren dukker opp i det webbaserte administrasjonsverktøyet.


E-handel administrasjonsverktøy

Selv om man er integrert med Visma har man fortsatt friheten til å logge seg inn i administrasjonssystemet for E-handel på vår webserver for å gjøre spesialtilpassinger. Direkte på nettet kan du enkelt lage profil på sidene ved å legge inn tekst og bilde øverst på hver side. Eller om du ønsker å legge inn bilder på selve produktene, er dette noe vi har lagt inn støtte for at du kan gjøre på en lettvint måte. Ønsker du å endre velkomsttekster, eller farger for å beholde den grafiske profilen du har i dag, er dette enkelt.Print artikkel Skriv ut artikkelen