ViaNett øker:

80 % økning i volum på en måned!

ViaNett har inngått avtale med en stor tysk sms aktør som medførte at antall distribuerte sms meldinger steg fra rekorden på 10 mill i april til 18 mill fra april til mai. Total omsetning i mai ble NOK 5 435 856.
Nå lanserer selskapet sin egen sms tjeneste som lar kjøpere og selgere av ViaNett aksjer, komme umiddelbart i kontakt med hverandre.Aksjekurser i ViaNett rett til mobilen!

105 % økning i omsetning i forhold til i fjor.
ViaNett har ved utgangen av mai en omsetning på NOK 19.528.948 som er en økning på 105 % fra samme tidspunkt i fjor.
ViaNett-sjef Lars Helland påpeker at denne kunden utgjør en ganske stor del av omsetningen. "Men det får vi løse ved å skaffe oss minst fire like store kunder til," sier han med et smil.
ViaNett har et mål om å passere NOK 60 mill i 2007, og oppnå et resultat på minst NOK 2,5 mill. Selskapet ser ut til å være i rute så langt.

ViaNett har nå sms kunder i 32 land.

Aksjevarsel på sms.
ViaNetts aksjetjeneste fungerer på den måten at eksisterende aksjonærer kan melde inn pris og antall aksjer man ønsker å selge, samt at kjøpere kan gjøre tilsvarende for å melde interesse. Alle som melder seg inn i tjenesten får et varsel. Hvis man ønsker å kjøpe aksjer som er lagt ut, vil man etter å ha registrert det på nettsiden, bli opplyst om selgers mobil nummer slik at kjøper og selger kan gjøre en avtale seg i mellom. Tjenesten er helt gratis.

Selskapet er forøvrig med siste offentlige kurs, priset til i underkant av forventet omsetning i år.

Selskapets tjeneste for handel av ViaNett aksjer >> trykk her

 Print artikkel Skriv ut artikkelen