Dette er noen av våre
Referanser på Vianett E-handel
Birk Sport AS
Birk Sport AS er et selskap som har samarbeidspartnere som de jobber aktivt sammen med, på ulike kampanjer. De bruker vårt e-handelssystem med en Visma Integrasjon som fundament, og stiller store krav til funksjonalitet i systemet. I samarbeid med Norges Mosjons- og Bedriftsidrettsforbund kjørte Birk Sport AS tidligere "Sykle til jobben"-aksjonen. Norges beste sykkel- og utstyrstilbyder på nett benytter også ViaNett Publishing.
Birk Sports nettsider finner du her.

(25.2.2007)
Holund Elektronikk
Holund Elektronikk er i dag en betydelig leverandør av produkter innen telekommunikasjon, tv-overvåkning og trådløse alarmvarslere. Selskapet samarbeider med kjente produsenter i Europa og Fjerne østen. Målsettingen er til enhver tid for å levere de beste produkter som markedet kan tilby. Holund Elektronikk markedsfører egne produkter under varemerket TransVoice.
Holund Elektronikk's nettside


Nordic Garden AS
Nordic Garden AS (tidligere Hydro Fritzøe AS) er en dominerende leverandør til det norske hagemarkedet, og selskapet har et landsdekkende nett av lagerterminaler som selger bark og noe handelsvarer. De bruker ViaNett E-handel integrert med Visma, og har i tillegg fått utviklet en spennende salgsløsning som du kan lese mer om her.
Hydro Fritzöes løsning brukes som en løsning for egne selgere, og mot noen stor-kunder som selv legger inn ordren direkte i deres system. Nordic Garden har valgt en passordstyrt lukket nettbutikk til dette formålet. Foruten e-handelsløsningen har Nordic Garden også implementert Vianett Publishing i sitt web-konsept.
Nordic Garden's nettside

(27.8.2004)
Black Design AS
Black Design AS er et veletablert grossist firma i interiør og gavebransjen. Produktspektret spenner fra småmøbler, tepper, duker, keramikk, glass, serviser og dekorasjonsgjenstander, til duftprodukter i hjemmet. Black Design bruker ViaNett E-handel mot sine forhandlere som selv legger in bestillingene. Gjett om det avlaster ordrekontoret!? Selvsagt er løsningen integrert med Visma...!
Her er vår nyhet.

(24.8.2004)
Kick Music AS
Kick Music er Norges største musikkhandlerkjede. Våre åtte butikker har til sammen 196 års erfaring i bransjen, og selger alt av musikkinstrumenter, lyd/lys-utstyr og rekvisita. I tilknytning til flere av butikkene har vi også skole og kurs-virksomhet. Kick Music bruker både integrert nettbutikk og Vianett Publishing i sin web-løsning.
Kick Music's nettbutikk

(23.8.2004)
Marin Alpin
Marin Alpin er en totalleverandør av gave- og profileringsartikler. Selskapet tilbyr et bredt og fullstendig spekter av kvalitetsprodukter til bedrifter, organisasjoner og offentlige etater. Marin Alpin er blant de ledende og mest profilerte innen sitt virkefelt. De benytter ViaNett E-handel i sitt web-konsept.
Marin Alpin's nettsider

(23.8.2004)
Marin Alpin AS
Marin Alpin er en totalleverandør av gave- og profileringsartikler. Selskapet tilbyr et bredt og fullstendig spekter av kvalitetsprodukter til bedrifter, organisasjoner og offentlige etater. Marin Alpin er blant de ledende og mest profilerte innen sitt virkefelt. Foruten lukket Vianett e-handelsløsning benytter de også Vianett Publishing i sitt web-konsept.
Marin Alpin's nettside

(22.8.2004)
Tregaarden
Tregaarden's Julehus og Julenissen's Postkontor ligger midt på torget i Drøbak, ca. 35 km syd for Oslo. I Julehuset finner du det meste av julepynt, lysestaker, servietter, nisser, julemus, duker, lys –  ja alt som hører julen til. En stor del av varesortimentet er forøvrig egne design. I Julenissen's Postkontor kan du få stemplet posten med vårt eget offisielle ”nisse stempel”.  Julehuset administrerer sitt web-konsept både med lukket integrert e-handelsløsning og Vianett Publishing.
Tregaarden's nettside

(19.8.2004)