Dette er noen av våre
Referanser på Vianett Publishing
Sentrum Røntgeninstitutt
Sentrum Røntgeninstitutt er landets største private røntgeninstitutt med åtte pasientavdelinger. Tre avdelinger i Oslo, en i Lillestrøm, Trondheim, Bergen, Stavanger og Gjøvik. Mer enn 3 400 leger, tannleger og kiropraktorer gir dem årlig i oppdrag å utføre over 327 000 undersøkelser på mer enn 200 000 pasienter. Sentrum Røntgeninstitutt utfører alle vanlige røntgenundersøkelser i tillegg til CT-undersøkelser, ultralyd- undersøkelser,  mammografi, benmineralanalyser (BMA)  og MR-undersøkelser. Foruten selve publiseringsløsningen benytter de moduler for nyhetsvarsling via e-mail og SMS, samt dokumentarkiv.
Sentrum Røntgeninstitutt's nettside


Vibeke Skofterud
Vår landslagsløper i langrenn, Vibeke Skofterud, begynte å gå på ski da hun var en liten jente og startet satsingen da hun begynte på skigymnaset på Hovden i 1996. Vibeke presterte mange gode løp under Hovedlandsrennene som 14-15-åring. Hun har vært på juniorlandslaget i to år, rekruttlandslaget og kom for første gang med på elitelaget for kvinner foran 2001/2002-sesongen. Hun går langrenn for Slitu IF i Eidsberg kommune.
Vibeke Skofterud's nettside


Holund Elektronikk
Holund Elektronikk er i dag en betydelig leverandør av produkter innen telekommunikasjon, tv-overvåkning og trådløse alarmvarslere. Selskapet samarbeider med kjente produsenter i Europa og Fjerne østen. Målsettingen er til enhver tid for å levere de beste produkter som markedet kan tilby. Holund Elektronikk markedsfører egne produkter under varemerket TransVoice.
Holund Elektronikk's nettside


Nordic Garden
Nordic Garden AS (tidligere Hydro Fritzøe AS) er en dominerende leverandør til det norske hagemarkedet, med hovedkontor og lager i Stokke, Vestfold. Bedriften har fabrikkanlegg for pakking av bark på Sky utenfor Larvik og i Namdalseid. Bulkproduksjon av bark skjer ved anleggene i Larvik, åmli, Jessheim og Råde. I Tønsberg har selskapet et fabrikkanlegg for produksjon og pakking av naturkompostert jord. Selskapet har et landsdekkende nett av lagerterminaler som selger bark og noe handelsvarer. Foruten Vianett Publishing har Nordic Garden også implementert en integrert e-handelsløsning for sitt web-konsept.
Nordic Garden's nettside


Kick Music AS
Kick Music er Norges største musikkhandlerkjede. Deres åtte butikker har til sammen 196 års erfaring i bransjen, og selger alt av musikkinstrumenter, lyd/lys-utstyr og rekvisita. I tilknytning til flere av butikkene har vi også skole og kurs-virksomhet. Kick Music bruker både Vianett Publishing og integrert nettbutikk i sin web-løsning.
Kick Music's nettside

(25.8.2004)
Klaveness Skofabrikk AS
Klaveness Skofabrikk produserer spesialsko og ortopedisk tilpasset fottøy i samarbeid med medisinske fagmiljøer, ortopedisk ekspertise og forskningsinstitusjoner.  Deres spesialsko er til forveksling lik ordinære motesko, men med de tilleggsverdiene pasientene og brukerne krever. Klaveness har i dag virksomheter i flere land, og lager skotøy som føttene selv ville velge - skotøy med perfekt passform, gode lester og topp kvalitet.
Klaveness Skofabrikk's nettside

(24.8.2004)
Dizzie Showteater
Dizzie Showteater i Universitetsgaten er Oslo's cabaretscene nr. 1. Det var i sin tid tilholdssted for Det Norske Studentersamfundet, og har skiftet navn og eiere flere ganger inntil Dizzie Tunes overtok det som var "Humla" i 1990. Foruten "showteater" tilbyr etablissementet også utleie av lokaler til ulike arrangementer som krever en scene, til andre sammenkomster - med og uten mat, samt kurs og konferansevirksomhet.
Dizzie Showteater's nettside

(21.8.2004)
Nama managemen & events as
Nama Management & Events AS komponerer events og sceneaktiviteter med miljøet og leverer aktuelle og interessante konsepter. Gjennom over 30 års erfaring med artister og skreddersydde events, har de muligheten til å etterkomme dine ønsker, og samtidig samordne de fagområdene du ønsker innspill fra. Nama leverer artister og kreative løsninger til NRK, TV2, reklamebyråer og en rekke av landets største scener. Som et av Norges største management har de til en hver tid oversikt og direkte kontakt med de fleste aktuelle artistene.
Nama's nettside

(16.8.2004)
Tregaarden
Tregaarden's Julehus og Julenissen's Postkontor ligger midt på torget i Drøbak, ca. 35 km syd for Oslo. I Julehuset finner du det meste av julepynt, lysestaker, servietter, nisser, julemus, duker, lys –  ja alt som hører julen til. En stor del av varesortimentet er forøvrig egne design. I Julenissen's Postkontor kan du få stemplet posten med vårt eget offisielle ”nisse stempel”.  Julehuset administrerer sitt web-konsept både med Vianett Publishing og integrert e-handelsløsning.
Tregaarden's Julehus' nettsider

(14.8.2004)
2nd Skin AS
Spesialister på arbeidstøy. 2nd skin (tidl. Vinylfabrikken) benytter både publishing og e-handelsløsning fra Vianett.
2nd skin's nettside

(13.8.2004)
Musikkavisen
En av landets eldste musikkaviser på nettet. Anmeldelser, reportasjer og nyheter, og den første avisen som tok i bruk ViaNett Publishing.
Musikkavisen's nettsider

(12.8.2004)
Gjøvik Musikkhandel
Firmaet ble etablert i 1938 og har vært drevet av en Bjørnerud  i alle år. Siden 1990 har firmaet satset bare på musikkinstrumenter og utstyr,nytt og brukt  I 1992 laget de et stort verksted i 2 etg og som i dag reparerer gitarer,keyboard,pa og all elektronikk . De selger nytt og brukt med hele landet som marked. Firmaet eier sitt eget bygg hvor forretningen holder til på flere hundre kvadratmeter med stor gratis parkeringsplass. Hamar Musikk er en filial av Gjøvik Musikkhandel. Firmaet bruker både Vianett Publishing og E-handel i sin web-løsning.
Gjøvik Musikkhandel's nettside

(09.8.2004)