Dette er noen av våre
Referanser på Vianett SMS
Norsk Institutt for luftforskning
Norsk institutt for luftforskning (NILU) er et uavhengig forskningsinstitutt som ble opprettet i 1969. NILUs miljøbygg på Kjeller, lokalisert utenfor Lillestrøm og Oslo, ble innflyttet i 1994. Instituttets arbeidsområder er miljøforskning med vekt på kilder til luftforurensning, atmosfærisk transport, omvandling og avsetning. NILU foretar også vurdering av forurensningers virkninger på økosystemer, helse og materialer. Det er viktig for NILU å gjøre resultatene av forskningen tilgjengelig på en brukervennlig måte for beslutningstakere.
NILU benytter Vianett SMS-løsninger for å sende ut strålingsvarsler.
Norsk institutt for luftforskning's nettsider


TrioVing as
TrioVing er Norges ledende produsent og leverandør av lås, beslag- og sikkerhetsprodukter. Bedriften har fabrikk og administrasjon i Moss og salgskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansund.
Trioving benytter Vianett SMS-løsninger til interne informasjonsformål.
TrioVing's nettsider


First Rent a Car AS, Hertz
First Rent a Car Norway er Hertz representant i Norge. Hertz er verdens største- og eldste bilutleieselskap. Allerede i 1918 startet en foretaksom ung mann ved navn Walter Jacobs utleie av 12 T-Fords fra en sidegate i Chicago. Hertz åpnet sitt første utleiekontor på en lufthavn i Chicago Midway Airport i 1932. Det første europeiske utleiekontoret ble åpnet i Frankrike i 1950. Hertz bilflåte består av mer enn 550.000 biler world wide. På verdensbasis håndterer Hertz omlag 82.000 reservasjoner pr. dag.
First Rent a Car Norway benytter Vianett SMS-løsninger for å sende kvitteringer til kunder som bestiller leiebil.


BJØRKLUND Urmaker og Gullsmed
BJøRKLUND er Norges største urmaker og gullsmedkjede som du snart finner i hele Norge. BJøRKLUND's målsetting er å tilby kjente merkevarer i ur og smykker til hele det norske folk. BJøRKLUND-logoen er en trygg veiviser når du er på leting etter ur- og gullvarer til høy kvalitet og gode priser. Deres forretningsfilosofi er basert på nettopp det å kunne tilby et stort spekter kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser.
BJøRKLUND benytter Vianett SMS-løsninger for å sende ut varslinger om reparasjoner som er ferdige til sine kunder.
BJøRKLUND's nettsider


Sentrum Røntgeninstitutt
Sentrum Røntgeninstitutt er landets største private røntgeninstitutt med åtte pasientavdelinger. Tre avdelinger i Oslo, en i Lillestrøm, Trondheim, Bergen, Stavanger og Gjøvik. Mer enn 3 400 leger, tannleger og kiropraktorer gir dem årlig i oppdrag å utføre over 327 000 undersøkelser på mer enn 200 000 pasienter.
Sentrum Røntgeninstitutt benytter Vianett SMS-løsninger til utsendelse av informasjon.
Sentrum Røntgeninstitutt's nettside

(09.9.2004)
E-com Nordic Mobile Solutions
E-com Nordic har bred kompetanse på sms teknologi, microsoft utviklingsspråk, java og databaser som gjør det mulig å lage løsninger spesialtilpasset ulike behov. 
E-com Nordic  benytter Vianett som kortnummer-leverandør.
E-com Nordic's nettside


TietoEnator
TietoEnator er blant de ledende arkitektene i utbygging av et mer effektivt informasjonssamfunn. Selskapet er den største leverandøren av IT-tjenester i Norden. TietoEnator spesialiserer seg på konsulenttjenester, utvikling, samt drift og forvaltning av sine kunders forretningssystemer i den digitale økonomien. Konsernets tjenester er basert på dyp bransjespesifikk kunnskap, kombinert med den nyeste informasjonsteknologien. TietoEnator har 14 000 eksperter i mer enn 20 land.
TietoEnator benytter Vianetts SMS-løsninger for varsling til ansatte i helsesektoren om ledige vakter, samt til "replypath" tjenesten som blir brukt for å samle inn svar fra brukerne.
TietoEnator's nettsider

(07.9.2004)
Send IT
Send IT eies av Innovagency SA i Portugal. Selskapets integrerte kompetanse innen strategi, teknologi og brukervennlighet har gitt dem mulighet for å designe og levere innovative "e-business" og multikanale interaktive løsninger til et variert utvalg av bedrifter innen ulike bransjer og områder. Dette omfatter alt fra helseomsorg, statsforvaltning og utdanning, til kjøretøyproduksjon, detaljhandel, turisme, media, telekommunikasjon og finansielle tjenester.
Kunden benytter totalkonseptet; ViaNett Advanced Mobile System.
Send IT's nettside  Innovagency's nettside

(07.9.2004)
Listepris as
Listepris.as - sms 1963 - gir deg listeprisen på biler som er inntil ca 15 år gamle, samt også nye biler. Listepris er et stort nettverk av personer med forskjellig kompetanse som gjennom flere år har innhentet priser på brukte biler over hele landet.
Listepris benytter Vianett SMS-løsninger for å gi deg svaret på hva bilen du ønsker å kjøpe bør koste.
Listepris' nettside

(06.9.2004)
Autostrada AS
Hos SAAB forhandleren Autostrada AS finner du et av markedets bredeste og sterkeste bilsortiment. Uansett hva du har av ønsker når det gjelder bil, så er sjansen veldig stor for at de har en modell som passer dine behov. Dessuten har de en butikk med meget bra tilbehør og et autorisert verksted med kyndige mekanikere, riktige originaldeler og lave priser. Les videre på deres hjemmeside og kom inn til dem, så vil de sørge for at du blir riktig fornøyd som Saab kunde.
Autostrada benytter Vianett SMS-løsninger til å sende ut informasjon til sine kunder.
Autostrada's nettside

(05.9.2004)
Winstone AS - Tippinga.com
Winstone er et IT selskap med kontorer på Hamar og i Oslo. De utvikler i hovedsak egne produkter og har pr. i dag utviklet Tippinga.com, Annonse.no og T.rex.no.
Winstone benytter Vianett SMS-løsninger til tjenester på Tippinga.com som er et online tippenettsted med tippekupong og odds.
Winstone's nettside   Tippinga.com's nettsted

(04.9.2004)
Hybel.no
Hybel.no er Norges ledende hybelfomidler, som foruten hybler også formidler leiligheter og bokollektiv.
Hybel.no benytter Vianett SMS-løsninger for å sende ut nye annonser om ledige hybler, leiligheter og bokollektiv.
Hybel.no's nettsider

(03.9.2004)