Stor etterspørsel i SMS Bulk-markedetIce.net Etter et fantastisk bra 2012 med en generell vekst i markedet på hele 28 %, fortsetter nå veksten på Bulk SMS med stor hastighet i 2013. I løpet av første halvår har ViaNett opplevd en Bulk SMS-vekst på hele 34 %.

Mange nye og spennende kundecaser vitner om at flere og flere kunder har fått opp øynene for SMS som et av verdens kraftigste, resultatdrivende og effektiviserende kommunikasjonsverktøy. Smarttelefoner har blitt like vanlige som sko. Man har dem på seg til enhver tid, bortsett fra når man dusjer og når man sover. Det faktum at omtrent alle har telefonen innenfor 1 meters radius til enhver tid, forklarer hvorfor SMS har blitt et så kraftig verktøy.

ViaNett har nå rekruttert 4 nye selgere som skal bidra til å møte den økende etterspørselen i markedet. Vi ser frem til å komme med en introduksjon av disse på et senere tidspunkt.

La deg inspirere av ViaNett. Sjekk ut noen tips om smarte bruksområder her og se tallene på en ekstremt vellykket kampanje. Send INSPIRE til 1963.


Print artikkel Skriv ut artikkelen