SMS-betaling via mobilregning og kredittkortViaNett Mobile Payment Solution

Mobilbetaling er et hyperaktuelt tema i disse dager, og er følgelig også et viktig satsningsområde for ViaNett. Utviklingen i markedet viser klart og tydelig hvordan forbrukerne ønsker å handle. Effektiv mobilmarkedsføring og mobile betalingsmuligheter via SMS, gir kort vei fra ønsket om å handle - til det å faktisk kjøpe.

Netthandelsbedrifter i Norge omsatte for 13,5 milliarder kroner eks. mva. i 2012. Dette utgjør 3,6% av all detaljhandel ifølge Bring og Postens Netthandelsstatistikk for Norge.

Netthandel øker klart mer enn butikkhandel, og viser med det meget tydelig trenden i markedet. Mens veksten var på kun 3,4% for handel over disk, var veksten på hele 7% for netthandel i 2012. Ifølge SSB har netthandelen i årets 5 første måneder i 2013 økt med hele 8,9 %, mens butikkhandelen bare har økt med 1,2%. Dette bør være til ettertanke for noen og enhver.

I tillegg til ordinær betaling via SMS, kan ViaNett nå tilby SMS-betaling via SMSpay, der kredittkortet blir belastet istedenfor mobilregningen. Dette er en genial løsning som gir større marginer for tilbyderen, og som gir rom for å handle med mye større beløp. Maksbeløp for å betale via mobilregninger er i dag 500,-.  Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om denne løsningen.

Les også mer om den eksplosjonsartede utviklingen av netthandel i Sverige i E-barometern Q1-2013.

Print artikkel Skriv ut artikkelen