Mobilskole – En genial måte å kommunisere effektivt i hverdagenViaNett Mobile Skole Mobilskole er et SMS-system som skaper enkel kommunikasjon mellom skole og hjem. Elevene digger det, foreldrene synes det er trygt, lærerne får tid og skolen sparer penger.

Mobilskole har spesialisert seg på skoler, og har laget en smart plattform hvor det kan kommuniseres effektivt både til og fra elever, og til og fra foreldre. Å få viktige beskjeder på vegne av barna, bli påminnet om foreldremøter - og ikke minst kunne gi en beskjed effektivt til skolen, har blitt en svært populær tjeneste. Mobilskole har nå over 700 skoler i sin portefølje, og har utvidet sin virksomhet også til England og Sverige.

«Man sjekker sjelden ranselen til en fjortenåring, så det blir lett for at ungdommene glemmer å gi oss lappene. Nå er vi sikret at informasjonen kommer fram!»

Jostein Kristiansen, FAU-leder ved Håvåsen skole til Haugesunds Avis

Mobilskole er et glimrende eksempel på hvordan SMS brukes til å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv. Metoden kan brukes i de fleste organisasjoner for å skape en mer effektiv hverdag.

Print artikkel Skriv ut artikkelen