Betal via SMS - Nye og betydelig lavere priser fra 1. mars!

De største mobiloperatørene har gått sammen og stiftet selskapet mPayment. Som en umiddelbar og positiv følge av dette, er kostnadene for bruk av SMS-betaling nå betydelig redusert på de aller fleste produktområder!


Betal via mobil

35% avbryter kjøp på nettet!

Gjør det enkelt for dine kunder å handle! Merk deg at hele 35% avbryter kjøp fordi de ikke er fornøyd med betalingsløsningen, ref. Dibs – Norsk E-handel 2013. Kundene ønsker å handle raskt når de først har bestemt seg. Å tilby SMS-betaling som et alternativ, vil øke salget ditt - og i større grad ivareta impulshandelen!

Når er det genialt å tilby SMS-betaling?

I alle tilfeller hvor det blir enklere og raskere for kunden å betale med SMS, bør dette prøves ut. Bruksområder kan være alt fra nettbutikker hvor kunden slipper å bruke tid på å skrive inn kredittkortopplysninger, til at man kan svare på en betalingspåminnelse via SMS. F.eks.: "Din regning på 400,- har forfalt. Betal ved å svare "ja" på denne meldingen". Tenk deg noe så ekstremt befriende og tidsbesparende for kunden?

Belastning via mobilregning - eller kredittkort!

Glem fakturering eller purringer. Med SMS-betaling slipper du å tenke på dette. Du kan la kunden få velge om det er mobilregningen eller kredittkortet som skal belastes. Med kreditkortbelasting ligger beløpsgrensen i kredittkortet, samt at belastningen mot kunden kommer på kundens kredittkortregning.

ViaNett har løsningen klar for deg!

Vi kan enkelt sette opp en SMS-betalingsløsning for deg. Du vil selv raskt erfare hvor innbringende dette er for din bedrift. Se vår produktpresentasjon på www.betalviamobil.no og les mer om hvordan det fungerer, om priser, om online monitor og live demo.Print artikkel Skriv ut artikkelen